#TBT: Kleine Viezerik - Meisje Luister

Toen Rick Versace nog Kleine Viezerik was

31 mei 2018 - door Stephan Tamaëla

'Afgelopen week was Rick Versace te horen op de track 'Kaster' van Hydro. Het is daarom dat onze gedachten gelijk teruggingen naar 8 jaar geleden. De tijd dat Rick Versace nog Kleine Viezerik heette en zijn track 'Meisje Luister' uitkwam. Meisje Luister' was de eerste single afkomstig van KV's debuutalbum 'Nziedeboy'. In de clip is een glansrol weggelegd voor ex-Ajax en Oranje rechtsback Gregory van der Wiel, die inmiddels in Toronto voetbalt. Het was het startschot van een carriere met nummers als 'Tattooboy' en 'Shawty' en deelames aan programma's als 'Sterren Springen' en Maestro'. 

Inmiddels is Kleine Viezerik dus verleden tijd en gaat hij door het leven als Rick Versace. Om niet te vergeten waar het allemaal begon, check je de TBT van vandaag: 'Meisje Luister'.

 

We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Mixtape downloaden

Helaas kun je op je iOS apparaat geen mixtapes downloaden.

Wil je de mixtape downloaden? Mail dan de download link naar jezelf om de mixtape op een computer te kunnen downloaden.

Mail download link

101BARZ op je beginscherm?

klik op en kies
"Zet in beginscherm"