#TBT: Ado'nis - Op De Pof

Toen Adje nog Ado'nis was

28 juni 2018 - door Stephan Tamaëla

Afgelopen week bracht Adje zijn nieuwste album genaamd ‘ Alles Groot’, in samenwerking met Architrackz uit. Het album bevat 9 tracks en bevat de Adje met die typische Adje sound vol met knowledge en punchlines. Net zoals we Adje uit het begin van zijn carrière kennen. Daarom gaan we vandaag terug naar 2009. Adje was nog Adonis en de carrière van Hef stond nog in de kinderschoenen. 

Op de pof was een track over hoe Adje destijds zijn zaken handelde. Hij was afkomstig van Adje's eerste mixtape, genaamd 'Who the fuck is Ado'nis?' Het was het begin van een lange carriere die op dit moment nog steeds gaande is en uiteindelijk dus leide tot 'Alles Groot'. Na 'Op De Pof' verscheen de 'Boyz in de hood vol. 1' met Hef en Crooks en de rest is geschiedenis. Check de klassieke straat hit van vandaag in de TBT: 'Op De Pof'.

 

We kiezen elke week een oudere track die wij zien als underrated, vergeten of classic. Dit zijn onbekende tracks van rappers die nu bekend zijn, of tracks van onbekende rappers die meer waardering verdienen. Deze tracks worden nieuw leven ingeblazen met de #TBT.

Mixtape downloaden

Helaas kun je op je iOS apparaat geen mixtapes downloaden.

Wil je de mixtape downloaden? Mail dan de download link naar jezelf om de mixtape op een computer te kunnen downloaden.

Mail download link

101BARZ op je beginscherm?

klik op en kies
"Zet in beginscherm"