Release Gemist - Week 34

Met o.a. Architrackz, Eves Laurent, Makkie en meer

27 augustus 2018 - door Redactie 101Barz

Er is weer genoeg nieuwe muziek en dat kan je misschien ontgaan zijn. Vandaar dat we deze releases voor jou overzichtelijk in een lijst zetten. Afgelopen week dropten de volgende projecten en singles. 

ALBUMS

Architrackz – Dashawn

Afgelopen vrijdag brachten we de Zomersessie van Architrackz naar je beeldscherm. Deze sessie was vanwege de release van Architrackz’ debuutalbum ‘Dashawn’. Architrackz is verantwoordelijk voor alle producties op deze plaat, die vernoemd is naar zijn pasgeboren zoon. Hef, Chivv, Eves Laurent, Cho, Mula B, Adje, Keizer en nog veel meer artiesten zijn te horen op deze plaat.

Elijah Waters – Mr. Waters 

Elijah Waters is een Engelstalige artiest en brengt al een lange tijd muziek uit. Afgelopen week dropte hij zijn tape ‘Mr. Waters’. Elf nieuwe tracks, zonder featurings. De producties van deze tape staan op naam van Nash Crabula, Big Cam, M3 en Rocabeats.

TRACKS

Eves Laurent – Switch ft. Jayh

Eves Laurent was al te horen op Architrackz’ album ‘Dashawn’, maar hij besloot om ook zelf afgelopen week een nieuwe track uit te brengen. Op ‘Switch’ werkt hij samen met Jayh, met wie hij al vaker te horen was op tracks.

Makkie – Again ft. Murda

Makkie is terug met een nieuwe track en deze keer heeft hij Murda op zijn track staan. ‘Again’ is zijn laatste release op het label Avalon.

Bryan MG – Bouge Ton Derriere ft. LouiVos & Wawa

Een bijzondere combinatie aan artiesten op deze track. Bryan MG brengt Franse lyrics in combinatie met Nederlands op deze tune. Hij heeft verses van LouiVos en de Vlaamse rapper Wawa op ‘Bouge Ton Derriere’.

Anu-D – De Motto 

Anu-D zit niet stil. Hij bracht kort geleden zijn EP ‘Waterman 2’ uit en nu is er alweer een nieuwe track van de rapper uit Amsterdam.

Johnny 500 – Nice & Slow ft. Emy Perez, Zefanio & Chip Charlez

DJ Johnny 500 brengt zijn nieuwe single uit. Emy Perez brengt haar Venezolaanse saus op deze tune, Chip Charlez dropt een verse en Zefanio is verantwoordelijk voor de hook.

Marassa – Listen Refelection

De Amsterdamse Marassa maakt Engelstalige muziek en dropt haar nieuwe track ‘Listen Reflection’.

Mixtape downloaden

Helaas kun je op je iOS apparaat geen mixtapes downloaden.

Wil je de mixtape downloaden? Mail dan de download link naar jezelf om de mixtape op een computer te kunnen downloaden.

Mail download link

101BARZ op je beginscherm?

klik op en kies
"Zet in beginscherm"