Release Gemist - Week 35

Sevn dropt nieuw album; Boef brengt een 'nieuwe' track

3 september 2018 - door Redactie 101Barz

Er is de voorbije week weer voldoende nieuwe muziek uitgebracht en wellicht kreeg jij het nog niet allemaal mee. Geen zorgen, 101Barz verzamelde alle nieuwe releases voor je en zette ze op een rijtje. Er verschenen nieuwe albums, EP's en ook losse singles van zowel de grote als de (nog) minder bekende namen.

Albums 

Sevn Alias – Recasso

Na de losse singles die Sevn Alias uitbracht, ‘Seeka’ en ‘Mag Het ff Lekker Gaan’, is het nu tijd voor het derde persoonlijke album van de Amsterdammer. Het album is de opvolger van ‘Picasso’ en kenmerkt zich door het relatief lage aantal featurings en het hoge aantal solotracks.

 

Sepa – Separaat

Na zijn albums ‘Alles Of Niks’ 2.0 en 2.1 is het na twee jaar tijd voor een nieuw album van Sepa. Zijn nieuwe album ‘Separaat’ bestaat uit zeventien tracks met vele featurings met onder anderen JoeyAK, Lijpe, Josylvio en D-Double.

 

EP’s

Chip Charlez – DeFocus

Afgelopen week maakte Chip Charlez zijn debuut-EP ‘DeFocus’ uit. De rapper werkt samen met Jairzinho, zijn labelbaas bij Rotterdam Airlines, en andere artiesten zoals Johnny Sellah. De EP kent in het totaal zeven nummers.

Bryan MG – MGSEASON

Ook Bryan MG kwam gedurende afgelopen week met zijn eerste EP. De naam van het project is ‘MGSEASON’ en daarop is hij te horen in verschillende talen. Met Bouge Ton Derriere, Avec Moi en Balançoire bracht Bryan eerder al drie singles van het album uit.

Makkie – These Days

Na zijn eerdere EP ‘Wist Het Allang’, was het nu tijd voor de opvolger. ‘These Days’ bevat elf tracks, waarvan zeven featurings met artiesten als Mula B, Murda en Poke. Vooralsnog kende Makkie met de track ‘Kop Op Een Thot’ zijn grootste succes.

Zefanio – Gearriveerd (Maxisingle)

Een week geleden hoorden we nog iets met Zefanio in samenwerking met Johnny 500, maar nu is het tijd voor zijn eigen werk. Hij komt met een Maxisingle, waarop hij tracks heeft staan met Cho en BKO.

Losse tracks

Boef – Puinleven

Puinleven is een ‘nieuwe’ track van Boef die hij tegenkwam terwijl hij bezig was met opnames voor zijn nieuwe album. Het nummer is al drie jaar oud, maar vanwege de positieve reacties besloot hij hem tóch uit te brengen als single.

 

Vic9 & Manolo – Kleine Jongen

Het was tijd voor Vic9 en Manolo om hun nieuwe track ‘Kleine Jongen’ uit te brengen. Sinds Vic zijn EP ‘92:29’ verschenen er geen tracks meer van hem, tot nu. Manolo is het meest bekend van zijn singles ‘C’est La Rue’ en ‘Jungle’.

 

Snelle – Saus

Na Snelle zijn ‘Lieve Jongens’ EP komt de rapper nu met een vervolgsingle. De nieuwe solotrack luistert naar de naam ‘Saus’. Snelle staat het best bekend om zijn track 'Oost-Indisch Doof' op zijn EP.

Tynn Sensum - .ExTC (Prod. Esko)

Tynn Sensum heeft met ‘.ExTC’ zijn vierde track uitgebracht.  Na twee eerdere releases, zocht hij voor zijn derde release producer Esko op.

Timmy Swamp – Hills 2020

Bijna twee maanden geleden kwam Timmy Swamp met zijn EP ‘Yo Soy Swampito’ en nu is het tijd voor een vervolg van zijn kant. Hij komt nu met een solotrack genaamd ‘Hills2020’.

Geert6 A$m – Hoe Zij Movet FT. Jesse Jayson & Wunderskid 

Na zijn eerdere tracks ‘Tranen Van Geluk’ en ‘Plek Voor Mij’ komt Geert6 A$m nu met zijn derde eigen release. Samen met Jesse Jayson en Wunderskid bracht hij het nummer ‘Hoe Zij Movet’ uit.

Mixtape downloaden

Helaas kun je op je iOS apparaat geen mixtapes downloaden.

Wil je de mixtape downloaden? Mail dan de download link naar jezelf om de mixtape op een computer te kunnen downloaden.

Mail download link

101BARZ op je beginscherm?

klik op en kies
"Zet in beginscherm"