Alle video's van Week 46

Jonna, Louivos en een clip van Momi en Kevin

19 november 2018 - door Redactie 101Barz

Tijdens week 46 verschenen er weer meerdere video's bij uitgebrachte tracks en jij zult ze vast en zeker niet allemaal meegekregen hebben. Wij zochten alle clips van de voorbije week bij elkaar en zetten deze onder elkaar.

Jonna Fraser – Huilend In de Club FT. 3robi
Onlangs bracht Jonna Fraser zijn album ‘Lion’ uit en stuk voor stuk druppelen er nu videoclips van binnen. De voorbije week was het de beurt aan de track ‘Huilend In de Club’, de featuring met 3robi.


Louivos – Pony-Pak
De laatste keer dat we hoorden van Louivos vond de release van ‘Rolex’ plaats en nu is het alweer tijd voor een nieuwe single. ‘Pony-Pak’ is de naam van zijn volgende track plus videoclip.


Momi  - Wavey FT. Kevin
De volgende track betreft een samenwerking tussen Momi en Kevin. Beide artiesten hebben inmiddels een bekende naam in de game en daaruit rolde vorige week de track en clip ‘Wavey’.


KA – Weersvoorspelling
Hella Cash Gang bracht onlangs hun eigen album uit. KA werd naar voren gebracht als nieuweling naast Josylvio en Moeman en de voorbije week verscheen dan ook zijn eigen clip. ‘Weersvoorspelling’ is de naam.


Yung Felix – Mr Lova FT. Zefanio & Ir Sais
Tijdens de voorbije week kwam de track, maar ook de videocip van Yung Felix zijn track ‘Mr Lova’ uit. De tune kwam in samenwerking met Zefanio en Ir Sais.


Snelle – Alleen Maar Gelukkig FT. Jebroer
Door de weken heen verschijnt Snelle zo nu en dan met singles als ‘Saus’ en ‘Met Vriendelijke Groet’ en nu is het alweer tijd voor de volgende. In samenwerking met Jebroer dropte de track ‘Alleen Maar Gelukkig’ vorige week.


Bigidagoe – B.I.G
De volgende artiest, Bigidagoe, was recent nog te horen tijdens de Holendrecht studiosessie van 101Barz. Ook was de Holendrechter te horen op de ‘Holendrecht Anthem’ van JoeyAK en tijdens de afgelopen week verscheen ‘B.I.G’.


Benaissa & Zack Ink – Plans for You
Na zijn eerdere tunes ‘Toast Up’ en ‘Vibe’ is ook Zack Ink terug met nieuwe muziek. Samen met Benaissa ging hij de studio in en daaruit kwam de track plus videoclip ‘Plans for You’.


Xony – Monday Till Sunday FT. Mario Cash
Ook Xony en Mario Cash, leden van Cashcity, kwamen vorige week met meer dan genoeg nieuwe muziek. Eerder kwam ‘Finesse’ al online en nu is het de beurt aan ‘Monday Till Sunday’.


I Am Aisha – Chop Money FT. Drummakid
De laatste tijd was I Am Aisha vooral te horen op samenwerkingen en te zien bij Expeditie Robinson. Vorige week echter, keerde ze terug met een eigen single. ‘Chop Money’ kwam uit een samenwerking met Drummakid.

 
Steff – Drerrie Beer
Steff verscheen onlangs op het ‘Infected’-album en in de 101Barz studio met dezelfde mannen; Steen en EZG. ‘Drerrie Beer’ is een van de tracks die op de plaat staat en daarvan verscheen vorige week de clip.


King Yagri - Bricks
Een andere track waarbij de voorbije week een video dropte was 'Bricks' van King Yagri. De rapper uit Amsterdam is al langere tijd bezig met muziek, maar deze track was zijn eerste die verscheen op de streamingsdiensten.

Amigo - Vakantie
Eerder hoorde je Amigo in samenwerking met James 3allel op de track ‘Gang Shit’ en nu is het tijd voor de volgende. ‘Vakantie’ is de naam en daarop verscheen hij solo.
 

DVEUH – Morsoe
Ook van rapper DVEUH verscheen vorige week een nieuwe videoclip. Recent hoorde je hem nog op de tracks ‘Lovin’ en ‘Motion’ en nu is hij te zien op ‘Morsoe’.


Mr. Wonder & Rayzir – Vlak Hier FT. Ome Omar, Taylor Walcott & Don
Het is opnieuw tijd voor een clubtrack van de kant van Mr. Wonder. Recent verscheen ‘Don’t Lie’ en nu is het in samenwerking met Ome Omar, Taylor Walcott en Don tijd voor ‘Vlak Hier’.


Bokoedro – Awkward
Begin november verscheen er een album van Bokoedro genaamd ‘Greatest Hits of 2035’ en ‘Awkward’ was een van de tracks die daarop te vinden was. Bij de tune dropte Bokoedro vorige week nu ook een videoclip.


Flakes ZQ – Geluk FT. Jirraiya
Voor Flakes ZQ was het vorige week tijd om zijn eerste tune uit te brengen op de streamingsdiensten. Het gaat om de track ‘Geluk’, welke in samenwerking met Jirraiya gemaakt werd.


GHQST – Ketchup FT. Lynn
Eerder dit jaar verscheen QHQST al met de track ‘Drift’ en nu is het tijd voor de volgende. Hij werkt samen met Lynn op het nummer ‘Ketchup’.


Donii – Window Shopper FT. Chayo
Ook rapper Donii verscheen de afgelopen week met een nieuwe track. Hij besloot de samenwerking aan te gaan met Chayo en daaruit kwam de tune ‘Window Shopper’ gerold. 


Blake – Trotseer
Tijdens 2018 was Blake al actief met tracks als ‘Als De Bel Staat’, ‘Ik Moest Wel’ en ‘Stek’ en nu is hij terug. ‘Trotseer’ is de naam van de nieuwe track en videoclip die nu te beluisteren is.


Auki – Vibe FT. Rick Versace
De eerste release van de Gooise Music Group heeft vorige week plaatsgevonden. Auki en Rick Versace besloten samen te werken en daaruit kwam de track ‘Vibe’.


Alex Euro – Slide In
Recent hoorde je Alex Euro nog op het nummer ‘Hoofdprijs’ van Riico en nu is hij terug met een solotrack. ‘Slide In’ is de naam van de nieuwe track en daarvan is ook de videoclip nu te zien.


MC Lost – Opus
Aan het begin van vorige week liet MC Lost zijn track ‘Opus’ los via de streamingsdiensten. Later in de week volgde de videoclip van de tune en die is nu te checken.


Beckie – Confetti
Beckie werkte recent samen met Mario Cash voor de track ‘Kom Me Testen’ en nu is het tijd voor de volgende single. Ditmaal komt ze solo op het nummer ‘Confetti’ en daarbij verscheen ook een clip.


NiviTW – Susanoo
Vorige maand kwam NiviTW nog met de track plus video van ‘Ultra Instinct’, maar daar laat hij het niet bij zitten. Tijdens de voorbije week was het tijd voor de volgende, genaamd ‘Susanoo’.


Talvin – Stone Cold
Ook Talvin blijft deze maand actief. Recent kwam hij naar buiten met de track én videoclip ‘No Worries’ en nu volgt de volgende tune. ‘Stone Cold’ is de naam.


Arra – Money Dance
Arra was in oktober te horen op de tune ‘Wanneer Ik’ en dropte vorige week zijn nieuwste single. ‘Money Dance’ is de naam en daarbij verscheen een video.

Mixtape downloaden

Helaas kun je op je iOS apparaat geen mixtapes downloaden.

Wil je de mixtape downloaden? Mail dan de download link naar jezelf om de mixtape op een computer te kunnen downloaden.

Mail download link

101BARZ op je beginscherm?

klik op en kies
"Zet in beginscherm"