Waarvan komt de naam Shock Elias je bekend voor?

Actief binnen en buiten 101Barz

7 december 2018 - door Jesse ter Haar

De eerste vrijdag van december is alweer aangebroken en dat betekent dat de laatste studiosessies van het jaar 2018 eraan zitten te komen. Zo verschijnt er ook vandaag weer nieuwe muziek voor jullie, maar daarop is het nog even wachten. Rechtstreeks uit de Bijlmer verschijnt vanmiddag Shock Elias op je beeldscherm. De rapper is vooralsnog vooral bekend van zijn video’s op Instagram, maar dat is slechts het begin.

Terwijl Shock Elias dus vooral bekend is van Instagram, herkent de oplettende 101Barz-luisteraar hem ook van elders. De rapper was namelijk actief in de tweede en daarmee meest recente editie van de ‘Barz 4 Barz’-reeks. Samen met Vlekkeloos, Djahboy, Ella John, Dani en Kaascouse verzorgde hij een ruime vijf minuten aan pure Barz. 

Zoals gezegd is de artiest ook bekend van video’s op Instagram. Zo zijn er regelmatig Barz van de rapper te horen in een van zijn verschillende video’s op het medium en activeert hij zijn fans om eraan mee te doen. Ook in aanloop naar de release van zijn album ‘VUUROLOGIE’ is hij een actie gestart. De fan die de eerste verse van zijn nieuwste single ‘Youngboy’ het best zou performen, maakte kans op een exclusieve luistersessie van het nieuwe album.

Ook buiten zijn rapcarrière bouwt Shock Elias al verder. Zo is hij al aan de slag gegaan met het opzetten van zijn eigen merchandise. De tekst die daarbij steevast te lezen is op zijn items, is ‘Geen Spijt’. Tijdens de sessie van vanmiddag zullen Shock en zijn homies dan ook te zien zijn in hoodies met het statement.

Op de streamingsdiensten is Shock Elias nog niet bijzonder lang actief. Zo verscheen er vóór 2018 nog niets, maar dropte hij tijdens het huidige jaar drie tracks. Op ‘Corazón’ was hij in samenwerking met Chantay te horen, terwijl zijn ‘Hittegolf (Charizard Bars. Pt. 1)’ en ‘Youngboy’ tunes solo te horen is. Vanmiddag verschijnt het volgende gedeelte van zijn repertoire en dat in de studio van 101Barz.

Blijf Shock Elias volgen en check de sessie vanmiddag om 16:00 uur!

 

 

 

Mixtape downloaden

Helaas kun je op je iOS apparaat geen mixtapes downloaden.

Wil je de mixtape downloaden? Mail dan de download link naar jezelf om de mixtape op een computer te kunnen downloaden.

Mail download link

101BARZ op je beginscherm?

klik op en kies
"Zet in beginscherm"