#TBT: Wilde Westen - Studiosessie 242

Een opwarmertje voor een nieuwe verrassing

20 december 2018 - door Jesse ter Haar

Het is alweer de op een na laatste donderdag van het jaar 2018. Gezien het feit dat de allerlaatste donderdag in de kerstvakantie valt, is het vandaag tijd voor alweer de laatste Throwback Thursday van het jaar. Vorige week werd er teruggekeken op de track ‘Luie Mannen’ van Hef en nu is het tijd voor andere legendarische Barz. Vrijdag komt de nieuwe megasessie van Wilde Westen Records online en dat is niet de eerste keer dat de heren langskwamen.

Twee jaar geleden kwam het Wilde Westen team van toen ook al langs. De groep was nog niet zo uitgebreid als nu, waar alleen Mula B, Louivos, Kingsize en 3robi toen hun Barz kwamen spitten in de studio. De sessie werd opgenomen in aanloop naar hun ‘WWNATION’-plaat waarop enkel en alleen de leden van het label te horen waren. Mula B opende de studiosessie met de inmiddels meer dan bekende lines van de track ‘Donnie, Bankoe, Barkie’, terwijl Moes het samen met LouiVos afsloot met ‘Dun Finesse’.

Tussen beide nummers door zijn ook Kingsize en 3robi te horen in de typerende energieke vibe van Wilde Westen op tracks als ‘Money, Power en Respect’ en ‘Dikke Stack’. Wie enkel luistert naar de audio van de studiosessie doet zichzelf echter tekort, want de levendige performance van de heren van Wilde Westen mag niet ontbreken. Check daarom nog andermaal de sessie uit 2016 en laad je op voor die van 2018!

Mixtape downloaden

Helaas kun je op je iOS apparaat geen mixtapes downloaden.

Wil je de mixtape downloaden? Mail dan de download link naar jezelf om de mixtape op een computer te kunnen downloaden.

Mail download link

101BARZ op je beginscherm?

klik op en kies
"Zet in beginscherm"