101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

Alle releases van Week 51 & 52

  •  
03-01-2019
  •  
leestijd 7 minuten
  •  
Release 2019

Boef, Chivv, Era en Kempi brengen nieuwe tracks

Tijdens de laatste twee weken van het jaar is er weer voldoende muziek uitgebracht in hiphop-Nederland. De kans is klein dat jij alles meekreeg van wat er verscheen en dus helpt 101Barz je een handje. Albums, EP's én losse tracks werden de voorbije week weer gedropt en onderstaand vind je alles terug.
Kempi – CuraSaus (Album, zes nieuwe tracks)
Kempi zijn album ‘CuraSaus’ mocht dan al uit zijn, klaar was hij er nog niet mee. Waar er eerder al acht tracks op de plaat terug te vinden waren, voegde hij er nog zes stuks aan toe. Met een totaal van veertien tracks lijkt zijn album nu echt af.


Boef – 93 (EP)
Ook Boef liet rond de feestdagen weer van zich horen. Een album verscheen nog niet, maar met een EP zorgde hij alvast voor vuur. Er staan acht tracks op zijn werk, waarvan enkele al bekend waren. Samenwerkingen met Lijpe, JoeyAK, Young Ellens en Sevn Alias zijn terug te vinden.


Chivv – P.U.S.H. (EP)
Chivv, onderdeel van SBMG, drote ook zijn EP. Onder de naam ‘P.U.S.H.’ betekende dat zijn eerste solowerk, nadat hij niet lang geleden bij 101Barz langskwam voor ook zijn eerste solosessie. Chivv timmert aan de weg als soloartiest en daar is deze EP met vijf tracks een onderdeel van.


Kid Tha 6 – Dead Inside (EP)
Met ‘Zilro’ was er eerder al een voorproefje te horen en te zien in aanloop naar zijn nieuwe EP, maar zijn complete werk is nu dan ook uit. ‘Dead Inside’ is de naam van zijn tien tracks tellende werk.


Sligg – Verloren Opnames (EP)
Ook Sligg sloot het jaar goed af met een nieuwe EP. Zijn plaat ‘Balanceer’ staat nog fris in het geheugen, maar opnieuw bracht hij vier tracks uit onder de verzamelnaam ‘Verloren Opnames’.


Marone – Vibes (EP)
MarOne won kort geleden de FunX Talent-verkiezing, vergaarde daarmee bekendheid en bracht ook zijn nieuwe EP ‘Vibes’ uit. Er staan vier nummers op zijn werk, waarop hij samenwerkt met onder anderen MennoBoomin en SXTEEN.



Skinny – Yellow Ranger (EP)
Met ‘Yellow Ranger’ dropte ook Skinny een nieuwe EP voordat het jaar ten einde was. Er is een achttal tracks terug te vinden op zijn plaat met samenwerkingen met onder anderen Zeno en Flexual.



Pletnum & KREAM – Goatu (EP)
In 2012 wist Pletnum de Grote Prijs-finale te winnen en nu was het voor hem weer tijd om een nieuwe EP te droppen. Zijn jeugdvriend KREAM verzorgde eveneens een aandeel op zijn werk, waarop in het totaal negen tracks terug te vinden zijn.


Jong Louis – Slimme Jongen, Domme Pokoes (EP)
Ook Jong Louis bracht zijn nieuwe EP uit. Zelf geproduceerd verschenen er zes nieuwe tracks op waarop hij samenwerkt met onder anderen MC Lost. ‘Slimme Jongen, Domme Pokoes’ is de naam.



Era – New Hiphop Era (Maxisingle)
Era besloot dat het tijd was voor een ‘New Hiphop Era’. Op de maxisingle verschijnen drie verschillende tracks, waarop hij alleen met zijn kompaan Juicc een samenwerking noteert.



Josbros – Blazey Scorcese (Maxi-ingle)
Ook Josbros laat er geen gras over groeien. Zijn werk ‘HEADSHOT JOSÉ’ moest een vervolg krijgen en die is er gekomen. Met een maxisingle van zijn kant sloot ook hij 2018 goed af. Drie tracks zijn er te beluisteren van de rapper.



Chip Charlez – Lobi & Vibes (Maxisingle)
De op een na laatste maxisingle in de lijst kwam van de kant van Chip Charlez. De artiest bracht drie tracks uit, waarvan hij op één track samenwerkt met DODO.


Yangfashiongados – Kerstparels (Maxisingle)
Ook de heren van Yangfashiongados brachten een maxisingle uit voor de feestdagen. ‘Kerstparels’ is de naam van het project waarop drie tracks verschenen.
Losse tracks

Lange Frans – Goeie Hasj

Good old Lange Frans laat de laatste tijd weer veel van zich horen. Na eerder ‘Vergeven’ en ‘Marieke’ uitgebracht te hebben, was het nu tijd voor iets totaal anders met ‘Goeie Hasj’.



Kalibwoy – Curadise FT. Kempi, Jhorrmountain & Dezz
Eerder bracht Kalibwoy ‘Bruk It Down’ nog uit, maar ook hij zit niet stil. In samenwerking met Kempi Jhorrmountain en Dezz verschijnt nu de tune ‘Curadise’.



Mario Cash – Trap FT. Louivos
Nadat Mario Cash weer op vrije voeten kwam, verscheen er vrijwel direct een nieuwe track van hem. Hij sloeg de handen ineen met Louivos en daaruit kwam de track ‘Trap’.



Sam J’taime – Als Een Strijder
Voordat het jaar ten einde was, besloot ook Sam J’taime nog iets van zich te laten horen. Hij bracht een single uit onder de naam ‘Als Een Strijder’.



Ray Fuego – Steezus
Ray Fuego liet zich al gelden tijdens 2018 met zijn projecten ‘Zwart’ en ‘FUE’, maar daar liet hij het niet bij zitten. Voor de feestdagen bracht hij de tune ‘Steezus’ nog uit.



Ness – Einde FT. Sticks
De Zwolse rapper Ness blijkt de laatste tijd ook actief. Recent was hij te horen op een track met Don Ella alias Eljero Elia en ditmaal is het good old Sticks die verschijnt op een featuring. ‘Einde’ is de naam.



Tarik – Cash Out
In november kregen we na enige tijd eindelijk weer iets te horen van Tarik met de track ‘Grinden’ en daarna pakte hij door. Slechts enkele weken later namelijk, verscheen de volgende tune al. ‘Cash Out’ is de naam.



Kaascouse – Haze & Ali Express
Van de kant van Kaascouse verschenen zelfs twee nieuwe tracks. In één klap dropte hij ‘Haze’ en ‘Ali Express’, waarop hij beide keren solo te horen is.




Miggs de Bruijn – Fxck 1 Record Deal
Ook Miggs de Bruijn bracht in zowel november als december een nieuwe track uit. Na zijn ‘Plus’ van de maand november was het nu de beurt aan ‘Fxck 1 Record Deal’.



Nesim Najih – Niks Vragen
Nesim Najim beleeft drukke tijden door zijn werk als rapper en als presentator te combineren. Naast zijn werk bij Supergaande vond hij ook tijd voor de drop van een nieuwe track. ‘Niks Vragen’ is de naam.



Bright Disco – Regen FT. Era
De volgende samenwerking betreft een Amsterdamse samenwerking. Eerder bracht Bright Disco de tracks ‘Ontwakening’ en ‘Historie’ nog uit, maar daar liet hij het niet bij zitten. Samen met Era werkte hij aan de track ‘Regen’.



Bres – Genoeg Als Jij FT. AMG Domina, Yasz, Yangfashiongados & Jairzinho
In samenwerking met AMG Domina, Yasz, Yangfashiongados en Jairzinho verscheen er ook van Bres een nieuwe track. ‘Genoeg Als Jij’ is de naam ervan.



Mystic – Ik Weet FT. Yung Nnelg
Enige tijd was er op muzikaal vlak weinig te vernemen van Mystic, maar daarin bracht hij weer verandering. Hij ging de samenwerking aan met Yung Nnelg en daaruit kwam de track ‘Ik Weet’.



Makkie – Snow FT. I am Aisha & Jasha Rudge
Samen met Murda bracht Makkie eerder de track ‘Again’ uit en daarop bracht de artiest nu een vervolg uit. In het teken van de feestdagen verscheen ‘Snow’, waarop hij samenwerkt met I am Aisha en Jasha Rudge.



Biggi – Party Don FT. JPB
De volgende samenwerking, een tussen Biggi en JPB, is bestemd voor de club. ‘Party Don’ is de naam van de featuring tussen de twee.



SID – Weegschaal & Van Mij Voor Jou
SID verschijnt wekelijks tussen de lijst met de nieuwe releases en dat is ditmaal niet anders. Maar liefst twee tracks verschenen er van hem sinds de laatste update: ‘Weegschaal’ en ‘Van Mij Voor Jou’. Beide malen hoor je hem solo.




Jirraiya – Ik Wil Allang Weg
Nadat je hem eerder op een samenwerking hoorde met Flakes ZQ brengt Jirraiya nu een solotrack uit. ‘Ik Wil Allang Weg’ is de naam van zijn nieuwe tune.



CRZE & MC Lost – Virale Finale
CRZE en MC Lost, beide heren van SoulTrash, brachten vlak voor het nieuwe jaar ook een nieuwe track uit. Ze sloegen de handen ineen op de tune ‘Virale Finale’.



Joshua J – Let Go
Een dikke maand ging er voorbij sinds Josha J zijn laatste track ‘Hurry Up’, maar hij is back. ‘Let Go’ is de naam van de nieuwe tune waarop hij solo te horen is.



Ashi Farao – BMC
De volgende track, BMC, is een afkorting voor Bitchmetcoca en is de nieuwste tune van Ashi Farao. De Amsterdamse rapper bracht het eind december uit en doet dat zonder samenwerking.



Gucci Ghost – Zon en Maan
Ook Gucci Ghost is terug met nieuwe muziek na zijn release van zijn ‘Aan Tafel’-EP. ‘Zon en Maan’ is de naam van zijn nieuwste track en daarmee kwam ook meteen de aankondiging van nog een EP. ‘Zwemmen met de Haaien’ wordt de naam.



Lenbulls – Santa Bulls
Tijdens de kerst verschenen er uiteraard tracks van artiesten en daarbij deed Lenbulls ook een duit in het zakje. ‘Santa Bulls’ is de naam van zijn kersttune.



Darko – Calling FT. B9nny
De laatste track in de lijst betreft een samenwerking. Darko en B9NNY gingen de samenwerking aan en daaruit kwam het nummer ‘Calling’.

Meer over:

#release, #magazine
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.