101Barz is het grootste hiphop-platform van Nederland!

DJEZJA is ready!

  •  
15-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
djezjaa

Tijd voor DJEZJA's eerste EP bij Trifecta

Vanmiddag om 14:00 droppen we de sessie van de Utrechtse rapper DJEZJA en daarom kijken we waar hij op dit moment mee bezig is. De laatste keer dat hij een project dropte was de EP ‘Geen Rust’ samen met TonyTony en zijn laatste album kwam uit eind 2017.
Na ‘Geen Rust’ is DJEZJA voornamelijk in stilte hard aan het werk geweest en binnenkort komt hij met een nieuwe EP onder het label Trifecta. Vorig jaar September tekende Kippie bij Trifecta en veranderde zijn naam in DJEZJA. Het lijkt een beslissing waar goed over na gedacht is, om te zorgen voor een volwassenere sound en feeling.
Sinds het tekenen bij Trifecta heeft DJEZJA al meerdere tracks uitgebracht. Waaronder ‘Za3ma’ met Yung Felix, die bijna 4 miljoen streams heeft, ‘Blauwe Kabel’ met 3Robi, en de single ‘Angst’ die gister uit is gekomen. We zijn benieuwd naar de sound van DJEZJA op zijn eerste project onder zijn nieuwe label, maar laten we eerst genieten van de sessie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.